VTM

Karen Damen krijgt fikse waarschuwing van haar man Anthony: Dit heeft hij haar gezegd

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen gaat in Familie de rol van Vanessa spelen. Ze is een verpleegster in het rusthuis waar Anna, Albert en Alfons verblijven

De agenda van Karen Damen staat overvol. Ze is coach in The Voice Senior, deelneemster aan Liefde voor Muziek, actrice in #LikeMe en vanaf volgende week soapster in Familie. Karen is weer helemaal terug.

Karen maakt op 17 februari haar intrede in Familie. “Ik vergeet altijd hoeveel volk ernaar kijkt. Maar ik hoop – en denk – dat de verwachtingen niet te hoog gespannen zijn en dat ik iedereen positief kan verrassen”, reageert Karen in TV-Story.

Karen nam een sabbatperiode van een half jaar. “Ik zit nu weer vol energie. Nu, drukker dan dit moet het ook niet worden. Antony heet me al gewaarschuwd dat ik moet opletten om weer niet op alles ‘ja’ te zeggen. Anders lig ik binnen een paar maanden weer in de lappenmand.”

Anthony is intussen ook Karen haar manager geworden. “En dat valt heel goed mee. We kennen elkaar natuurlijk door en door. Antony houdt ook mijn agenda in het oog, want dat is dus niet mijn sterkste punt. Maar hij weet perfect wat ik wel en niet leuk vind."