Politie vraagt om uit te kijken naar exhibitionist: “Hij begon voor mijn neus te spelen met zijn geslachtsdelen”

door: PMN
Afbeelding bron: TV-Oost
De politie van Berlare/Zele roept de bewoners op om uit te kijken naar de bestuurder van een witte bestelwagen. De man heeft in korte tijd al verschillende vrouwen lastiggevallen.

Eén van de man zijn slachtoffers is Fatima Maes uit Overmere. Zij is nog steeds aan het bekomen nadat ze hem tegen het lijf liep. Ze was afgelopen zondag bezig aan haar wekelijks rondje wandelen toen de man plots opdook.

Hij stopte en vroeg Fatima naar de weg. “Ik vroeg waar hij in Berlare moest zijn”, doet ze haar verhaal aan TV-Oost. “Hij zei nog eens ‘Berlare’ en toen viel mijn oog in de richting van zijn stuur. Zijn broek hing op zijn knieën. Hij begon met zijn geslachtsdelen te spelen.”

Het duurde allemaal niet langer dan een paar seconden. Daarna reed de man weg. Fatima was in shock en deed aangifte aan de politie. “Ik wil andere vrouwen waarschuwen”, zegt ze. “Ze gaan hem misschien ook tegenkomen. Ik ben nu een redelijk volwassen vrouw, ik kan daar wel tegen. Maar als hij dat doet bij een jongere persoon zou dat wel eens traumatisch kunnen zijn.”

De politie zegt dat het een onderzoek begonnen is. Wie met de exhibitionist in aanraking komt, moet meteen aangifte doen. Verder roept de politie op om alert te blijven.