Supermarktketen Jumbo met rug tegen de muur: “Hij valt vrouwen lastig en achtervolgt ze”

door: BVDO
Jumbo
Afbeelding bron: Photonews

De voorbije dagen en weken hebben ze in Stekene last van een exhibitionist. Hij sloeg donderdag opnieuw toe op de parking van de Jumbo.

Donderdagavond zag een man, die in zijn auto wachtte op zijn vrouw die aan het winkelen was, een man met zijn geslachtsdeel uit zijn broek rondlopen op de parking. “Hij showde het duidelijk, open en bloot, een walgelijk zicht”, klinkt het bij TV Oost.

Een vrouw getuigt dat hij haar geregeld lastigvalt, oneerbare voorstellen doet en zelfs achtervolgt. “Toen ik naar huis reed, kwam hij achter me aan. Ik ben dan naar de politie gereden”, klinkt het. “Het is niet alleen bij de Jumbo. Ook bij andere supermarkten doet hij het en herkent hij me.”

De vrouw zou niet alleen zijn. Volgens getuigen zou de man vaak onder invloed zijn. Bij Jumbo staan ze met hun rug tegen de muur. “Wij kunnen iemand enkel de toegang tot de winkel ontzeggen, de rest is aan de politie”, zegt de verantwoordelijke.

De politie is een onderzoek gestart, maar moet hem op heterdaad betrappen. Het gaat om een zwarte man van ongeveer 1,70 meter groot.