"We verdienen deze resultaten helemaal niet"

door: BVDO
KV Mechelen ging gisteravond met 2-1 onderuit bij Charleroi. Voor trainer Wouter Vrancken en Malinwa de vierde opeenvolgende nederlaag in evenveel wedstrijd in 2020.

Het wil maar niet lukken voor KV Mechelen sinds Nieuwjaar.  Na de vierde nederlaag in evenveel wedstrijden wordt Play-Off 1 halen dan ook ontzettend moeilijk.  Trainer Wouter Vrancken reageerde na de match ontgoocheld bij Het Nieuwsblad.

De wedstrijd werd vorige keer na 37 minuten gestaakt door de te dichte mist, maar ook nu was er niet echt veel te zien.  "Dit is opnieuw een frustrerend resultaat", zei Vrancken.  "De mentaliteit van mijn spelers zat nu wel goed.  We gaven weinig tot niets weg en voor de derde keer dit kalenderjaar verdienden we meer."

Play-Off 1 lijkt dan ook te smelten als sneeuw voor de zon.  "Hoe luidt het cliché?  Op het einde van de rit krijg je wat je verdient?  Wel, dan staan er ons nog mooie dingen te wachten."  Vrancken hoopt dan ook dat zijn jongens vechten voor die plek bij de top zes, ook al had niemand dat van KV Mechelen verwacht voor de competitie begon.