Luc Appermont over zijn gênantste moment als presentator: “Ik zakte door de grond van schaamte”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Luc Appermont is gastheer op de komende editie van Het Schlagerfestival. Weekblad Story stelde de presentator enkele korte vragen.

In Story onthult Luc Appermont wat het gênantste is dat hij ooit meemaakte als presentator. “Dat ik tijdens een zaalquiz een kandidate feliciteerde met haar zwangerschap terwijl ze helemaal niet zwanger was. Ik zakte door de grond van schaamte. Gelukkig kon zij er hartelijk om lachen”, vertelt Luc in het weekblad.

Het Schlagerfestival staat garant voor ambiance. Ook Luc Appermont kan een ambiancemaker zijn, vertelt hij. “Afhankelijk van het gezelschap en het moment kan ik wel zorgen voor de nodige ambiance, ja. Al is moppen tappen of echt onnozel doen niet aan mij besteed. Ik hou eerder van droge humor.”

Veel bezoekers komen verkleed naar Het Schlagerfestival. Dat soort capriolen is niet aan Luc besteed. “Maar als kind ben ik met carnaval weleens verkleed als matroos gaan feesten. En ooit heb ik voor een televisieshow in de carnavalsperiode een ‘tonrede’ gehouden, verkleed als pastoor. Achteraf kreeg ik felicitaties van Gaston & Leo. Van een mooi compliment gesproken.”