VTM

Andy Peelman erg geschrokken: “Drie dagen later krijg ik te horen dat hij is overleden”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman vertelt in Primo dat hij het enorm belangrijk vindt om zijn werk graag te doen. Een mens leeft immers maar één keer, zo redeneert de acteur uit De Buurtpolitie.

“We brengen heel veel tijd door ons op ons werk, als je daar ongelukkig rondloopt, kom je ook ongelukkig thuis. Dan loop je ambetant en ga je dat op je huisgenoten, op je partner en je kinderen, uitwerken. Dan begint daar de miserie en beland je in een negatieve spiraal. Dat wil ik niet”, zegt Andy Peelman.

“Er zijn twee dingen die je niet in de hand hebt: je gezondheid en je madam. Je mag nog zo gezond leven, maar als je moment aangebroken is, dan gebeurt dat gewoon. Ik was een paar maanden geleden in Lapland met Ignace Vandoorne, de immomakelaar die in ‘Huizenjagers’ te zien was. Een zeer fijne vent. Drie dagen na onze thuiskomst krijg ik te horen dat hij is overleden aan een hersenbloeding. Amper 44 jaar. Ongelooflijk toch? Het kan iedereen elk moment overkomen. Net daarom moet je leven! Je moet het geld niet door venster en deuren gooien, maar je moet vooral vermijden dat je tegen je goesting gaat werken.”