‘Timtation’ Wauters na nog geen drie maanden uit elkaar met zijn 'enige ware'

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Tim Wauters, beter bekend als ‘Timtation’ van Temptation Island, is opnieuw vrijgezel. Hij had in Julie Nechelput zijn ‘ware liefde’ gevonden, zo zei hij. Maar na iets meer dan twee maanden is het over en uit tussen de twee.

Met zijn toenmalige lief Deborah Leemans nam Tim enkele jaren geleden deel aan ‘Temptation Island’. Hij zou haar aan het einde ten huwelijk vragen, de verlovingsring had hij al bij. Maar zijn héél snel opborrelende gevoelens voor de Hollandse verleidster Cherish veranderden de situatie in één klap. Plots was zij degene met wie hij een mooie toekomst zag. Deborah moest het bij de kampvuren met tranen in de ogen aanzien…

De ‘romance’ met Cherish liep kort na de opnames met een sisser af. En nu heeft Tim dus weer prijs. Nochtans dacht Tim dat het hem deze keer écht zou lukken. “Je gelooft mij misschien niet, maar Julie is de ware. Nu is ’t héél zeker”, vertelde hij begin februari aan TV Familie. En: “In heel korte tijd is alles perfect geworden.”

Maar Julie bevestigt aan het weekblad nu dat haar relatie met Tim voltooid verleden tijd is. “Het klopt, ja. Tim en ik zijn uit elkaar”, zegt ze. “Dat is sneller dan verwacht, maar het leven gaat verder. Tim en ik hebben geen enkel contact meer. Verder ga ik hierover niet uitweiden…”

Tim wenst zelf niet te reageren. Het lijkt er volgens TV Familie dus op dat er ‘iets ergs’ aan de basis van deze liefdesbreuk ligt. Ondertussen werden alle foto’s van Tim en Julie samen op Instagram vakkundig verwijderd. Al volgen ze elkaar nog via de sociale media. Maar van een verzoening is geen sprake. Tim had het zich enkele weken geleden allicht nog heel anders voorgesteld.