Jens Dendoncker eerlijk over relatie met Lauren Versnick: “Soms ontploft het”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Jens Dendoncker en Lauren Versnick maken momenteel samen hilarische filmpjes vanuit hun kot. Ze passen duidelijk erg goed samen en de liefde is heel groot. Toch is het tussen hen ook niet altijd peis en vree. Dat vertellen ze in Het Nieuwsblad Magazine.

“Soms ontploft het hier wel eens hoor”, zegt Jens Dendoncker eerlijk. “Omdat wij zo vaak op dezelfde golflengte zitten, kunnen wij nooit eens gewoon een halfuurtje boel maken. Gewoon eens ‘fuck you’ of ‘laat me nu eens drie seconden gerust’, dat zou ons goed doen. Wij maken het altijd groter dan het is, het ontploft en wordt altijd heel fundamenteel. Dan zegt zij: nu vind ik dat niet zo erg, maar wacht tot er kinderen zijn.”

“Jens durft uit onmacht al eens te roepen. Dan denk ik: doe maar jongen”, pikt Lauren in. “Ik wil gewoon geen kind grootbrengen in een gezin waar de ouders tegen elkaar roepen. Mijn ouders zijn gescheiden, maar die hebben nooit tegen elkaar geroepen. Daarom denk ik: beter dat ik het nu zeg, want als ik Jens al die jaren laat betijen, heeft hij iets aangeleerd dat hij dan weer moet afleren. Beter dat ik nu de grens trek.”