VTM

An Lemmens haalt uit naar collega’s: “Ik snap dat echt niet, waar zijn jullie mee bezig?”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
An Lemmens heeft haar eerste opnames achter de rug voor Boer Zkt Vrouw. Die eerste tv-opnames in 7 weken voelen voor de presentatrice raar en eng aan, laat ze weten.

“Voor de eerste keer in al die weken kom ik buiten mijn veilige bubbel, uit mijn kot. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen: we houden meer dan voldoende afstand, wassen en ontsmetten onze handen, de ploeg draagt handschoenen en mondmaskers. Ik prik mijn microfoontje zelf. “

An doet haar haar en make-up zelf. “Mijn haar zal er dus niet perfect bij liggen en een eyeliner trekken is ook niet mijn sterkste kant. Maar hey, ik trek m’n plan. En ben gezond. Dus de looks zijn even niet prioritair (Er zijn collega’s die hier anders over denken, ik snap dat echt niet, waar zijn jullie mee bezig)”

“Ik kom nu -even en heel voorzichtig- uit mijn kot om aan mooie tv te werken. Want ook dat is belangrijk. Iets hebben om zondagavond naar uit te kijken. Iets om je gedachten van dat vieze coronabeestje te verzetten.”

Deze zondag wordt op VTM om 19.55 uur de eerste oproepaflevering van Boer Zkt Vrouw uitgezonden. Daarin worden de eerste drie boeren voorgesteld aan de kijkers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerste tv-opnames in bijna 7 weken. Wat voelt dat raar. En eerlijk gezegd ook eng. Want voor de eerste keer in al die weken kom ik buiten mijn veilige bubbel, uit mijn kot. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen : we houden meer dan voldoende afstand, wassen en ontsmetten onze handen, de ploeg draagt handschoenen en mondmaskers. Ik prik mijn microfoontje zelf. @nanoudirix en ik hebben onmiddellijk afgesproken dat ik niet door haar aangeraakt wil worden, en zij niet bij mij in de buurt wil komen, dus mijn haar zal er niet perfect bij liggen en een eyeliner trekken is ook niet mijn sterkste kant. Maar hey, ik trek m’n plan. En ben gezond. Dus de looks zijn even niet prioritair ? (Er zijn collega’s die hier anders over denken, ik snap dat echt niet, waar zijn jullie mee bezig ??‍??) Ik kom nu -even en heel voorzichtig- uit mijn kot om aan mooie tv te werken. Want ook dat is belangrijk. Iets hebben om zondagavond naar uit te kijken. Iets om je gedachten van dat vieze coronabeestje te verzetten. Feelgood met een glimlach en ontroering. En misschien wel een nieuwe ware liefde,.... voor jou! Hou je pen en papier klaar nu zondag om 19.55u want dan stellen we bij @vtm.be de eerste drie vrijgezellen aan jullie voor! ??‍?????‍?? #boerzktvrouw #homesweethome #nieuwseizoen #vlinders #kriebels #liefde #vtm ? @dennisvanesser

Een bericht gedeeld door ?? ??????? (@anlemmensofficial) op