Grote teleurstelling voor Laura Tesoro: “Dat is balen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Door de coronacrisis werd haar clubtour uitgesteld, en ook The Voice Kids ligt stil. Toch probeert Laura Tesoro positief te blijven.

Toen de festivals werden afgelast, deelde Laura Tesoro op haar Instagrampagina een gebroken hartje. Dat nieuws kwam bij haar hard aan. “Al jaren doe ik elke zomer zo’n dertig shows. En nu niets. Het zal een groot gemis zijn”, reageert Laura in Nina. “Anderzijds besef ik: er moest ooit een rustzomer komen. Voilà, die keuze is nu gemaakt voor mij.”

Ook de clubtour van haar debuutalbum Limits werd geannuleerd. “Uiteraard – veiligheid en gezondheid gaan keihard voor – maar het was wel even balen. Ik keek er heel hard naar uit om het live leven in te blazen en mensen te horen meezingen. Daarvoor maak je het toch. Nu moet ik dat een jaar uitstellen. Maar ergens stelt het me gerust dat iedereen in hetzelfde schuitje zit.”

Laura weet niet wanneer ze de opnames van ‘The Voice Kids’ kunnen hervatten. “We willen het vooral veilig doen. Via mail houden we contact, we nemen filmpjes op en hebben al nummers gekozen voor de halve finale en de finale. Zo kunnen de kinderen repeteren en kunnen wij hen feedback geven. Het is roeien met de riemen die we hebben.”