VTM

Winnie voert opvallende verandering door: “Ik heb Jonah daar echt van moeten overtuigen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Sam Gooris stelde het jaren geleden al voor, maar nu doet ook Winnie Bogaerts een oproep om het gras te laten groeien.

Op Instagram vertelt Winnie Bogaerts dat ze het zalig vindt om in de tuin te werken, zeker met zo’n heerlijk weer. “Maar te ijverig hoeft ook niet: al gedacht om een stukje ‘wild’ te laten in de tuin?”, vraagt ze aan haar volgers.

“Ik moest hem even overtuigen maar nu geeft ook Jonah toe: best wel tof dat stuk lang gras! Om zo de bijtjes, motjes, sprinkhanen (en katten) over en weer te zien zoemen.”

“En veel hoeft dat niet te zijn (al mag dat wel natuurlijk!), wij rijden links alles af en rechts laten we lekker alles staan en zo dragen we ook een klein beetje bij aan een diversere tuin!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laat het gras maar groeien! ? ° Heerlijk toch om met zo’n weer in de tuin te werken! Maar te ijverig hoeft ook niet: al gedacht om een stukje ‘wild’ te laten in de tuin? Ik moest hem even overtuigen maar nu geeft ook @jonah_hulselmans toe: best wel tof dat stuk lang gras! ? om zo de bijtjes, motjes, sprinkhanen (en katten ?) over en weer te zien zoemen. En veel hoeft dat niet te zijn (al mag dat wel natuurlijk!), wij rijden links alles af en rechts laten we lekker alles staan en zo dragen we ook een klein beetje bij ? aan een diversere tuin! #savethebees #tuinieren #diversiteit #langweekend #topteam #iwasmadeforsunnydays

Een bericht gedeeld door ?? Blind Getrouwd 2020 (@winnie_bogaerts) op