Prins William erg scherp voor Meghan Markle tijdens hun eerste ontmoeting: “Nooit met elkaar kunnen vinden”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De eerste ontmoeting tussen prins William en Meghan Markle verliep niet van een leien dakje. Dat staat te lezen in het nieuwe boek ‘Finding Freedom’.

Meghan Markle was eigenlijk helemaal klaar voor die eerste ontmoeting”, legt een vertrouweling uit in het boek. "Ze was er zeker van dat prins William en prins Harry wilden weten wat uiteindelijk haar bedoelingen waren.”

“Meghan besefte goed genoeg dat veel vrouwen meer geïnteresseerd waren in hun titels dan in de persoon zelf. Bovendien komt Meghan uit een heel andere wereld.”

“Ze had in ieder geval de hele ontmoeting goed voorbereid. Meghan dacht dat ze zou uitgenodigd worden op een barbecue, maar dat was niet zo.”

Een andere bron zegt dat de eerste ontmoeting tussen prins William en Meghan Markle ijzig koel verliep. “Ik keek er al naar uit om de vrouw te ontmoeten die zo’n stomme grijns op het gezicht van mijn broer brengt”, waren de eerste woorden van William tegen Meghan. “De twee hebben het nooit met elkaar kunnen vinden”, besluit de bron.