Meghan Markle en prins Harry daagden niet op bij huwelijksceremonie door "dom" krantenartikel

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In 2017 kregen Meghan Markle en prins Harry veel kritiek over zich heen. Ze waren immers de grote afwezigen op de huwelijksceremonie van Pippa Middleton en James Matthews.

Meghan Markle en prins Harry hadden een uitnodiging ontvangen, maar besloten uiteindelijk om toch niet naar de ceremonie te gaan. In het boek ‘Finding Freedom’, een biografie over het leven van prins Harry en Meghan Markle, wordt het één en het ander duidelijk.

Zo zouden Pippa en haar moeder Carole niet zitten te wachten op Meghan’s komst. 'Zowel de bruid als haar moeder Carole bespraken in privé hun bezorgdheid uit over de aanwezigheid van de Amerikaanse actrice. Zij en Harry zouden namelijk de belangrijkste gebeurtenis kunnen overschaduwen.'

Achterdeur
Toch besloten ze Meghan en Harry uit te nodigen, al was het alleen maar uit beleefdheid. Op de dag van het huwelijk bracht ‘The Sun’ een artikel met als titel: ‘Het is Meghan versus Pippa in de strijd om het mooiste achterste’.

Zowel Meghan als Harry vonden dat een zeer domme zet van het tabloid. Ze besloten daarom dat ze maar beter niet naar de kerkceremonie konden gaan, vanwege de vele paparazzi die daar zou zijn.

Ze waren wel aanwezig op het avondfeest. Ze konden via een achterdeur ongemerkt binnen geraken.