Helmut Lotti sluit vrede met zijn ex-stiefvader en gaat zelfs nog een stap verder

door: Redactie
Helmut Lotti heeft iedereen wel weten te verrassen. De zanger heeft namelijk vrede gesloten met zijn ex-stiefvader, maar daar blijft het niet bij.

De 50-jarige Helmut Lotti deelde een verrassend bericht op zijn Facebook. Hij maakte reclame voor de chocolaatjes van zijn ex-stiefvader. Dat heeft TV-Familie ontdekt.

De verstandhouding tussen Helmut Lotti en zijn ex-stiefvader zat lange tijd scheef. Lucas Story voedde de zanger van zijn zevende tot zijn veertiende op.

Helmut kocht op een bepaald moment zelfs een huis voor zijn ex-stiefvader in Schotland waar zij mochten gaan wonen. Toen de zanger een relatie begon met Jelle Van Riet kwam er een einde aan de goede verstandhouding met zijn ex-stiefvader.

Uit huis gezet
Helmut zei daar eerder over dat hij zijn ex-stiefvader hielp vanuit een schuldgevoel en dat geen goede reden is. Helmut greep drastisch in en zette hem uit de woning. Lucas kon nog net zijn zaak redden door de gedwongen verhuis.

Maar dat is het verleden. Intussen hebben de tweede weer vrede gesloten. Helmut Lotti maakt nu op zijn Facebook zelfs reclame voor de chocolade van zijn ex-stiefvader.

“Ik heb net vier dozen uit Inverness ontvangen”, aldus Helmut. “Ik kon niet weerstaan aan de donkere chocolade. Ik heb nooit publiciteit op mijn Facebookpagina gezet, maar dit is geen publiciteit. Ik zou me een crimineel voelen als ik mensen niet zou informeren over de beste ambachtelijke chocolaatjes die ik ken!”

Volg ons nu ook op Instagram!