Belle Perez blijft erg voorzichtig: “Familie langs moeders kant is overleden aan het coronavirus”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Belle Perez vindt het belangrijk om al de maatregelen die momenteel van kracht zijn rond het coronavirus goed na te leven. Iemand in haar familie is al overleden aan het virus.

Belle Perez haar ouders wonen in Spanje. Hen zien is voorlopig nog onmogelijk. “Ze wonen in Málaga, inderdaad. Normaal zouden we hen daar eind maart bezocht hebben. Ik merk aan mijn moeder dat ze echt a elt om elkaar weer te zien, en mijn beide ouders zijn heel blij dat de Spaanse grenzen deze zomer weer opengaan”, legt Belle uit in TV-Story.

“Ze zijn van plan om met de auto naar hier te reizen vanaf juli, als ook hier de grenzen open zijn. Mijn zus trouwt in de eerste week van augustus, dus blijven ze twee maanden in het land. Het zal deugd doen om hen te knuffelen, al blijven we voorzichtig. Een oom van mijn moeder is helaas bezweken aan corona, hij was tachtig en longpatiënt.”

“In Málaga zijn er momenteel nog maar weinig versoepelingen. Kinderen mogen nog maar sinds enkele weken weer buiten. Vrienden van hen hebben twee horecazaken, en die hebben het niet makkelijk, maar iedereen blij positief. We moeten erdoor, we kunnen niet anders."