Janine Bischops doet al iets uit de doeken over verhaallijn in ‘Familie’: “Daar zullen de kijkers van genieten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Janine Bischops staat weer op de set bij ‘Familie’. Enkele dagen voordien had TV Familie een gesprek met haar.

“Hier heb ik zo naar uitgekeken”, vertelt Janine Bischops in het weekblad. “Je moet weten dat ik al die tijd maar vier keer tot aan de overkant van de straat ben geweest. Ik was zo bang dat ik niet tussen de mensen wilde zijn.”

De andere oudere acteurs – Annie Geeraerts, Ray Verhaeghe en Jaak Van Assche – hernemen pas in augustus de opnames. Voor Janine Bischops wordt een uitzondering gemaakt, omdat zij cruciaal is voor het verloop van een belangrijke verhaallijn.

Janine Bischops vindt het erg dat haar oudere collega’s nog niet opnieuw aan de slag kunnen. “Die zullen dat spijtig vinden. Hoe voelt wel speciaal aan dat ik de uitzondering ben. Maar ze hebben niet moeten aandringen. Ik wilde dit zelf héél graag.”

Janine Bischops zit in een belangrijke verhaallijn verwikkeld met Kürt Rogiers en Sandrine André. De kijkers vragen zich af of zij wel naar Signapore zullen vertrekken. “Daar kan ik nog niets over verklappen”, aldus Janine. “Maar ik kan wél zeggen dat de kijkers nog zullen genieten van die verhaallijn!”