Lesley-Ann Poppe is zwanger en onthult het geslacht van haar ongeboren kindje

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin komen met groot nieuws naar buiten. Eind november verwachten ze hun tweede kindje.

Lesley-Ann Poppe deelt in Story mee dat ze eind november haar eerste dochtertje zal verwelkomen, en dat na een periode vol tegenslagen. Ze heeft deze keer langer dan drie maanden gewacht om het nieuws bekend te maken, want haar vorige twee zwangerschappen eindigden in een miskraam.

“De schrik zat er serieus in” vertelt Lesley-Ann in Story. “Vooral rond de achtste week sloeg de schrik mij om het hart: de periode waarin het de vorige keren misliep. Maar ik heb net een positieve NIP-test en drie maanden echo achter de rug. De gevaarlijke periode is geweken en ik ben blij dat ik ons nieuws eindelijk met iedereen kan delen.”

Lesley-Ann heeft al twee zonen, maar ze wou nog graag een derde kindje. “Na de geboorte van Gabriël, mijn jongste, vond ik het welletjes. Maar die miskramen deden me beseffen hoe graag ik nog eens mama wilde worden. En Kevin wilde heel graag een tweede kind, dat kon ik hem niet ontzeggen.”

“Begin dit jaar hebben we beslist om voluit voor een derde kindje te gaan. En niet zoveel later was het al zover. De timing zit perfect: de bevalling is voorzien voor eind november, en dan is het wat rustiger in onze Beauty and Medical Academy en Beauty Clinic.”

Lesley-Ann is nu 3,5 maanden zwanger. “Ik ben doodmoe, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ook misselijkheid speelt me regelmatig parten en volgens mijn omgeving kan ik ook wel wat korter reageren. Na zes weken was mijn buik ook al goed zichtbaar, maar vreemd genoeg heb ik geen enkele opmerking gekregen. Misschien durfde niemand de vraag te stellen uit angst dat ik gewoon wat verdikt was”, lacht ze.

Na twee zonen verwacht Lesley-Ann nu haar eerste dochter. “In het begin was dat eigenlijk een shock. Ik zag mezelf nooit als moeder van een dochter. Maar ik ben heel blij. Al het speelgoed dat ik ooit wilde, zal zij nu krijgen. En zal veel roze en glitter in huis zijn. Ze zal opgroeien met twee grotere broers, en dus ook haar mannetje moeten leren staan. Benjamin en Gabriël kijken enorm uit naar de komst van hun zusje. Kevin is ook blij dat het een meisje wordt. Hij is nu al extra beschermend.”