Nederlandse presentator Gordon doet heftige bekentenis: “Ik schaam mij dood”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vorig jaar besloot Gordon zijn leven om te gooien. Hij slaagde erin af te kicken van drank en drugs. Maar de presentator gaf toe dat hij tijdens de coronacrisis een korte terugval kende. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Gordon was maanden clean toen het coronavirus zijn intrede maakte in Nederland. Alles wat de zanger nog enige houvast kon bieden vielen daardoor weg. Omdat Gordon tijdens de coronacrisis thuis opgesloten zat, kreeg hij het moeilijk. “Je zit thuis, corona zorgt ervoor dat alles en iedereen in je omgeving wegblijft. Ik had niks in huis, geen drank, helemaal niks. En dan ga je zoeken”, bekent Gordon.

De presentator had op een gegeven moment zo veel zin in drank, dat hij de welbekende KLM-huisjes, gevuld met jenever, openbrak. Hij geeft toe veel spijt te hebben van zijn daden. “Ik schaam me dood. Je gaat gewoon voor de bijl. En het is een enorme teleurstelling, vooral voor jezelf.”

En het bleef niet bij jenever. Hij ging ‘vier dagen helemaal van god los’. Ook de drugs werden weer verwelkomd in zijn leven. “Op een gegeven moment ging ik mijn telefoon doorzoeken. Wroeten. En dan vind je een nummer en ga je drugs bestellen. Je verliest de controle weer.”

Na vier heftige dagen vol alcohol- en drugsgebruik kwam Gordon tot het besef dat het zo niet langer door kon gaan, en hij herpakte zichzelf. “Je moet jezelf oppakken. Je wordt natuurlijk wakker met een afschuwelijk gevoel en een kater van hier tot in Tokio. Dat heb ik zo lang willen voorkomen”, aldus Gordon. Hij kijkt met weemoed terug op zijn terugval. “Ik wil nooit meer terug naar het leven wat ik had. Nooit meer.”

 

Tags gordon r24