VTM

Lothar dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kelsey: “Ik had altijd al een zwak voor haar”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Zijn ‘Blind Getrouwd’-huwelijk met Tatiana draaide op niets uit, maar niet veel later vond Lothar dan toch de liefde bij Kelsey uit Antwerpen. In TV Familie vertelt Lothar wanneer en hoe zij elkaar hebben leren kennen. “Het is zalig om zo vlak voor de zomer de liefde te vinden”, klinkt het gelukkig.

“We waren al een hele tijd kennissen. We hebben een redelijk grote gemeenschappelijke vriendengroep, vandaar. Maar ’t is niet dat we een sterke band hadden. Via via zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen. Dat was voor alle duidelijkheid ná de opnames van ‘Blind Getrouwd’. En na enkele dates voelden we ons zo stilaan naar elkaar toe groeien”, vertelt Lothar.

Kelsey had Lothar uiteraard gezien in ‘Blind Getrouwd’. “Ja, ze keek sporadisch naar het programma. Maar ’t is niet daardoor dat het iets is geworden tussen ons, hoor. Nee, dat kwam echt door die dates waarbij we elkaar beetje bij beetje beter leerden kennen.”

Lothar kende Kelsey al een tijdje, het was dus geen liefde op het eerste gezicht? “Wel, ik zal eerlijk zijn: ik had altijd al een beetje een zwak voor Kelsey. Maar dat wil niet zeggen dat je dan verliefd bent. Het deed me gewoon altijd iets als ik haar zag op Instagram of in ’t echt. Van diepe gevoelens was er evenwel geen sprake. De vonk is eigenlijk pas enkele weken geleden overgeslagen.”

Op de sociale media gaf Lothar aan dat Kelsey zijn álles is, zijn vrouw voor het leven. “Ik zou nooit in een relatie stappen als ik niet 100% zeker ben van m’n keuze. Ik heb nog niet zoveel serieuze relaties gehad, buiten de twee vóór ‘Blind Getrouwd’. Ik begin er alleen maar aan als ik er een enorm goed gevoel bij heb. En dat is bij Kelsey zeker en vast het geval. Verliefd zijn, het kan zo schoon zijn. Ja, het is een zalig gevoel. En dan wil je dat het voor eeuwig blijft duren.”