Lotte Vanwezemael haalt gedegouteerd uit: “Sommige gasten denken dus écht dat ze zo een vrouwenhart kunnen veroveren”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lotte Vanwezemael is beter bekend als Seksuolotte. Ze was één van de experts in ‘Blind Getrouwd’ en presenteert op MNM deze zomer ‘Summer Love’ en de podcast ‘Lotte Gaat Diep’.

In TV Familie vertelt seksuologe Lotte Vanwezemael dat ze tot haar ergernis veel pikante berichten krijgt. “Vunzige berichten en dickpics... Da’s dagelijkse kost. Meestal zet ik die dan online. Maar wat ik ook doe, het stopt niet. Het is niet omdat ik bekend ben én seksuologe ben dat ik erop kick om ongevraagd kiekjes van penissen te ontvangen, hé. Integendeel!"

"Als ik ook maar één iemand aanspoor om zoiets niet te pikken, is mijn missie geslaagd. Misschien breng ik ooit een boek uit met al die berichten en piemelfoto’s. Sommige gasten denken dus écht dat dit dé manier is om een vrouwenhart te veroveren...”

“Ik vind dat niet leuk, en mijn vriend nog veel minder. Als seksuologe werk ik ook met zedendelinquenten, dus ik kan bepaalde zaken relativeren. Maar mijn vriend wordt dan diep vanbinnen kwaad. Vooral omdat mannen onrespectvol zijn tegenover mij.”