Meghan Markle geschokt: “De ultieme vernedering”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle (38) is iemand die goed weet wat ze wil en vooral ook wat ze niet wil. En wat ze niet wil, zal ook niet gebeuren.

Zo zoekt Thomas Markle (75), de vader van Meghan Markle, weer contact met haar. Thomas woont in Mexico en is het adres te weten gekomen waar zijn dochter woont in Los Angeles.

“Sinds de man het adres kent, doet hij niets anders dan haar brieven te schrijven”, citeert TV-Familie een vriendin van Meghan. “Thomas wil niets liever dan de band met zijn dochter herstellen, maar zij heeft daar dus totaal geen zin in.”

“Zijn brieven belanden stuk voor stuk bij het oud papier. Ze gooit ze weg. Ongeopend, ja. Meghan heeft haar vader nooit vergeven hoe hij zich gedragen heeft in de Britse pers.”

Enkele dagen voor het huwelijk besliste hij om niet naar Groot-Brittannië te reizen om er zijn dochter weg te geven. “Het was voor Meghan de ultieme vernedering”, zegt de vriendin. “En de hele wereld was er getuige van. Hoeveel brieven Thomas nog schrijft, hij is zijn dochter kwijt. Voor Altijd.”