Vader van Meghan Markle start eigen Youtube-kanaal en neemt geen blad voor de mond: "Ik dacht dat de royals toch wat waardigheid hadden"

door: ISL
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle blijkt geen vaderskindje. De hertogin heeft al jaren geen contact meer met haar vader Thomas Markle (77). Toch wil hij nu zélf zijn versie van de feiten geven. Dat doet hij ongecensureerd op zijn eigen Youtube-kanaal.

Thomas Markle werkt samen met een fotograaf om de video's te realiseren. De Amerikaan belooft daarbij om elke week zijn visie op het nieuws te geven. In de eerste aflevering wordt meteen duidelijk dat hij onderwerpen over zijn dochter Meghan Markle en prins Harry niet uit de weg gaat.

Hij vertelt dat Harry hem adviseerde zo weinig mogelijk met de pers te praten. "Maar vervolgens rijdt hij zelf boven op een bus over Hollywood Boulevard voor een interview", aldus Thomas. Dan heeft hij het over interview van Harry bij ‘The Late Late Show’.

Thomas uit in de video ook nog zijn ongenoegen over het feit dat Harry nooit officieel Meghans hand kwam vragen voor hun huwelijk. “Ik dacht dat de royals toch wat waardigheid hadden. Dan zou hij de tijd hebben genomen om naar me toe te vliegen en me te ontmoeten.”