Drama voor vader Meghan Markle die in het ziekenhuis belandt

door: BCM
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle en haar echtgenoot prins Harry zitten vaak verstrengeld in ruzies met de rest van het Britse koningshuis. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt het koppel nog andere klappen te verwerken.

Thomas Markle (77), vader van Meghan Markle (40), heeft naar alle waarschijnlijkheid een beroerte gehad. De Amerikaanse 'TMZ' meldt dat de ex-lichtregisseur per ambulance naar de spoedafdeling werd overgebracht, schrijft 'Het Laatste Nieuws'.

Op de beelden die 'TMZ' verspreidde, zie je hoe vader Markle een zuurstofmasker draagt terwijl hij met zijn rug op een brancard ligt. Volgens de website kon hij toen zelf niet vertellen hoe het met ging en moest hij alles noteren op een stuk papier.

Zijn dochter Samantha Markle (57) roept op tot privacy. "Mijn vader herstelt momenteel in het ziekenhuis. Ik wil jullie om privacy vragen. Hij heeft gewoon rust nodig", klonk het in 'The Daily Mail'.

Samantha Markle nam daarbij meteen de kans om uit te halen naar haar halfzus Meghan. “Het is gewoonweg vreselijk wat hij in de afgelopen jaren heeft moeten doorstaan dankzij mijn zus. Dit is gewoon onvergeeflijk", zegt ze.