Tienermeisjes beleven de schrik van hun leven: Man achtervolgt hen en bevredigt zichzelf

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Enkele tienermeisjes beleefden vrijdagavond de schrik van hun leven. De meisjes werden achtervolgd door een man die zichzelf ook nog eens bevredigde.

De meisjes waren aan de vogelkijkhut aan het Zwart Water toen ze merkten dat ze begluurd werden door een oudere man. Ze zagen ook hoe hij zichzelf aan het bevredigen was.

De meisjes namen vervolgens hun fiets en vluchtten weg richting Herentals. De man, die zich verplaatste op een elektrische fiets, zette de achtervolging in. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

Op de Lichtaartseweg konden de meisjes zich verstoppen. “Maar toen ze een tijdje later aan camping de Zeven Geitjes in Vorselaar een ijsje zaten te eten, stond hij hen daar plots weer te bekijken. Hij is dan zelf wel weer richting Vorselaar vertrokken”, zegt één van de meisjes.

De meisjes waren zo in shock dat ze er niet aan dachten om de man te fotograferen en ze hebben ook pas later de politie gebeld. Het zou gaan om een zestiger van 1,75 meter en grijs haar. Hij droeg een wit hemd en zwarte kniebroek.

Wie meer informatie heeft, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.