Ruzie tussen koppel uit Dilbeek loopt helemaal uit de hand, gevolgen zijn verschrikkelijk

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De feiten dateren al van 5 juni 2015, maar vandaag vindt de hoorzitting plaats. Daar doet de vrouw een bekentenis die voor heel wat verbazing zorgt. Haar bekentenis roept immers heel wat vragen op. Is ze een gruwelijke moordenaar? Of zelf het slachtoffer?

Danny W. (53) en Monique G. (56) kregen die bewuste dag in 2015 hevige ruzie met elkaar. Zo hevig, dat het helemaal uit de hand liep. “Danny werd voor het minste agressief”, verklaart Monique G. “Hij had me al eerder bij de keel gegrepen, had me al eens een pluk haar uitgetrokken en meermaals een blauw oog geslagen."

"Die dag was hij opnieuw boos en agressief en werd het me teveel. Ik besloot te vertrekken en pakte een tas met kleren maar Danny gooide de tas en alle kleren op de grond. Toen hij even in de zetel ging zitten, kon ik die tas toch in mijn auto leggen maar toen liet hij me niet meer binnen.” Monique G. besloot toch naar binnen te gaan, wat tot een tragisch gevolg leidde.

“Danny was vaak agressief, ik was bang dat hij me zou wurgen”, verklaarde de vrouw. Dus besloot de vrouw drastisch in te grijpen. “Ik had dat mes gepakt uit schrik en in de schermutseling moet het in zijn lichaam terechtgekomen zijn”, vertelt ze nog steeds in shock. De vrouw bekent dat het niet de eerste keer was dat ze slaande ruzie had met haar man. Welke straf Monique G. riskeert, is nog niet bekend.