Aisha spreekt harde taal over haar lief én vrouwenjager Philip Cracco

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Aisha en Philip Cracco zijn voor de derde keer weer samen. Het lijkt nog moeilijk om te volgen wat ze nu net willen, maar Aisha houdt vol dat ze Philip oprecht graag ziet. Maar toch spreekt ze ook harde taal.

"Ik laat niet rap los als ik iemand graag zie én ik heb veel over voor mijn parnter", vertelt ze zelfverzekerd in TV-Familie. Toch werd er gezegd dat Philip tijdens hun laatste breuk even een ander lief had gevonden. "Eerlijk, ik weet daar het fijne niet van. Ik kan alleen over mezelf spreken en ik heb tijdens onze breuk niemand anders gehad."

Philip is al meermaals in het nieuws gekomen dat hij 'mooie vrouwen' nogal eens graag voorrang durft geven op de rest. "Philip laat zich graag omringen door mooie vrouwen, ja. Maar geldt dat niet voor elke gezonde man? Nee, ik zie andere vrouwen niet als een bedreiging. Ik heb ook al bewezen dat ik een goede partner voor Philip ben."

"Ik bedoel maar: Philip heeft écht geen reden om vreemd te gaan. Trouwens, als hij vindt dat hij zich toch kan verbeteren... Tja, dan moet hij dat vooral doen, hé. Ja, daar ben ik hard in."