Will Tura weigert dit te doen voor zijn vrouw Jenny: “God, nee! No way”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Will Tura is 77 geworden, maar aan stoppen denkt hij nog lang niet. Dat baart dochter Sandy soms enige zorgen. Tura doet zijn best om na al die drukke jaren wat meer tijd met zijn vrouw te spenderen, maar muziek … Dat is zijn grote liefde.

“Mijn agenda staat toch al iets minder vol. Ik doe nog maar zes optredens per jaar”, bekent Will Tura. Tura probeert wat meer tijd vrij te maken voor zijn vrouw, maar een groot verschil tegenover vroeger is er volgens dochter Sandy niet.

“Ze kunnen nu toch al eens gemakkelijker samen een dagje naar zee gaan. Maar voor de rest is er helaas niet zoveel verschil. Papa is nu wel meer thuis, maar hij zit meestal in zijn studio beneden aan een nieuwe musical voor Studio 100 te werken”, vertelt ze. “Een fantastische uitdaging”, volgens Will die van geen ophouden weet.

Hoewel vrouwlief Jenny alle hulp goed kan gebruiken in het huishouden, denkt Will er niet aan om haar te helpen nu hij toch wat meer tijd heeft. “God, nee! No way”, klinkt het bij de zanger. Zijn passie? Dat is muziek en daaraan spendeert Will Tura nu eenmaal het meeste van zijn tijd.