Will Tura ontroert tijdens aftrap van ‘Ronde van Vlaanderen’ in Middelkerke

door: WVDS
Will Tura
Afbeelding bron: Carlo Verfaille

Zaterdag speelde de Keizer van het Vlaamse Lied Will Tura een memorabel concert in een uitverkochte Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het concert was tevens een veelbelovende start voor zijn geplande theatertournee ‘Ronde van Vlaanderen’ dit najaar.

Zijn fans genoten duidelijk van de klassiekers die Will Tura en zijn band op het podium brachten. En dat lieten ze merken. ‘Ik Mis Je Zo’ kreeg een minutenlang applaus. Ook later in het concert werd ‘Het Kan Niet Zijn’ beloond met een staande ovatie voor Will Tura en zijn band. 

Aan het einde van deze première droeg een geëmotioneerde Will Tura ‘Alleen Gaan’ op aan zijn overleden broers. De kracht van de stem van Will Tura raakten veel aanwezigen zodat sommige toeschouwers het niet droog hielden. 

“Het is ongelofelijk om te zien hoeveel mensen houden van de muziek van Will Tura en goede herinneringen hebben aan zijn concerten”, zegt Annelies Vrijdag, woordvoerder van organisator PSE Belgium. “Het is dan ook geen wonder dat veel fans er op zijn tournee willen bij zijn.”

Will Tura zal met zijn theatertournee ‘Ronde van Vlaanderen’, ook in Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende concerten geven. Voor tickets kijk op: https://www.teleticketservice.com/nl/home/

Will Tura
Afbeelding bron: Carlo Verfaille
Will Tura
Afbeelding bron: Carlo Verfaille
Tags will tura