Jonge moeder toont verwondingen: Dit is de waarheid achter de foto

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: SWNS
Lacey Knight, een jonge moeder uit Groot-Brittannië, zette de bloemetjes buiten. Ze had een leuk avondje uit verwacht met enkele vrienden, maar dat draaide helemaal anders uit voor de vrouw. Dat bewijst de foto van haar verwondingen des te meer.

De 21-jarige Britse Lacey Knight ziet bont en blauw. Een man viel haar aan in een café toen ze weigerde op zijn amoureuze avances in te gaan. “Hij probeerde tegen me te praten, maar ik was niet geïnteresseerd”, vertelt Lacey. Dat kon de man duidelijk niet hebben. “Hij greep me bij mijn gezicht en vroeg me waarom ik zo deed tegen hem.”

De vrouw wist niet wat te antwoorden. “Ik keek hem gewoon aan. Hij liet mijn gezicht los en plots sloeg hij me met mijn hoofd tegen de bar. Toen werd alles wazig voor me.” De vrouw liep een gebroken kaak op en verschillende bloeduitstortingen in het gezicht. Lacey verblijft op dit moment nog in het ziekenhuis waar ze herstelt van haar verwondingen.

De jonge moeder reageert vooral verslagen. Het is al enkele dagen geleden dat ze haar zoontje heeft gezien. “Ik wil niet dat hij me zo ziet. Hij zal ontzettend veel schrik van me hebben”, vertelt ze. Ook kampt de vrouw met ontzettend veel angsten na het incident. “Ik ben erg bang om terug naar buiten te gaan.” Momenteel ontbreekt nog elk spoor van de dader.