Na alle ellende krijgt Jacky Lafon verrassend nieuws te horen

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nog niet zo erg lang geleden is het hondje van Jacky Lafon overleden. De twee hadden een hechte band. Jacky had het enorm moeilijk na zijn dood. Toch is er ook goed nieuws voor Jacky. Een lichtpuntje in haar leven zorgt ervoor dat ze weer iets heeft om naar uit te kijken.

Gisteren heeft Jacky Lafon een check van 10.250 euro gekregen van organisatie Service Club Marnixring De Loteling. Niet zomaar natuurlijk. Dat geld dient om een reis te maken met kankerpatiëntjes van het Middelheimziekenhuis. In maart trekt de actrice samen met hen naar Disneyland Parijs.

"Ik ben al 35 keer naar Disneyland geweest. Altijd met zieke kindjes of kindjes die een ongeval hebben gehad of zwaar verbrand zijn. De laatste keer is nu tien jaar geleden”, vertelt Jacky Lafon. Dat ze nu opnieuw naar Disneyland Parijs kan samen met hen is een lichtpuntje in haar leven. "Ik ga die pechvogeltjes een fantastische tijd bezorgen”, laat ze weten.

Het is niet voor niets dat het al tien jaar geleden is dat Jacky naar Disneyland ging. "Het kost ontzettend veel geld en sponsoring vinden wordt steeds moeilijker", zegt ze. Service Club Marnixring De Loteling besloot daar verandering in te brengen. Tot grote verrassing van Jacky. "Ik zorg er altijd voor dat het kinderen zijn die nog nooit in Disneyland zijn geweest. Die verwonderde blikken van de kinderen wanneer ze Mickey Mouse of een ander figuurtje zien, maakt het voor mij telkens weer de moeite waard", vertelt de actrice die niets liever doet dan zich in te zetten voor anderen.