Moora Vander Veken is heel duidelijk: “Die dag vertrek ik onmiddellijk bij Thuis’

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Moora Vander Veken is dagelijks te zien in Thuis. Ze speelt er de rol van Olivia.

In het echte leven is Moora iemand die ontzettend graag reist en het liefst nog alleen. “Meestal ga ik in de kerstvakantie op reis. Dit keer ben ik thuisgebleven. Ik dacht: ik ga eens een keer niet vluchten. Ik ga me focussen op mezelf, mijn appartement en de stad. En weet je wat? Ik was zo gelukkig! Ik heb een kerstboom gekocht en die helemaal versierd. Ik heb wat spullen uit mijn appartement weggegooid en een schildersezel gekocht”, vertelt Moora in Het Nieuwsblad.

"Thuis is het enige dat mij in België houdt. Stel dat ik Thuis niet had, dan zat ik nu ergens anders. Dan zou ik voor een paar maanden naar Los Angeles gaan, of op een andere manier Amerika verkennen. Maar voorlopig blijf ik nog even hier.” 

Thuis is zo'n fijne job en zo'n ongelofelijke leerschool. Bovendien zijn het allemaal zulke lieve mensen op de set en leer ik er nog altijd veel bij. Dus wil ik daar nog wel even blijven. Tot er een teken komt dat het tijd is om verder te gaan. Dat is iets waar ik hard in geloof. Dat er in mijn leven op het juiste moment altijd wel een teken zal komen dat me vertelt: nu moet je verder.”