Nathalie Meskens doet opvallende uitspraak: "Michael Jackson had dat nummer voor mij geschreven"'

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Nathalie Meskens is vandaag te horen bij Kris Wauters in het programma 'Zot Gedraaid' op Joe. Nathalie Meskens doet er een opvallende bekentenis aan Chris Wauters over Michael Jackson. Een bekentenis die ze oprecht jarenlang geloofd heeft.

"Ik ben een grote Michael Jackson-fan, altijd geweest", aldus Meskens. "Als kind was ik zo fan van hem, omdat ik er van overtuigd was dat Michael het nummer ‘Librarian Girl’ over mij had geschreven."

"Ik wist niet hoe dat dat kwam en ik snapte al helemaal niet hoe Michael wist dat ik in een bibliotheek woonde. Dat is natuurlijk al heel ongebruikelijk, maar mijn mama was toen conciërge van die bibliotheek. Hoe kon Michael uit Amerika in godsnaam weten dat er zo’n meisje was, een ‘Librarian Girl’, ik dus."

Maar toen kwam ze tot de keiharde ontdekking dat Michael eigenlijk niet 'Librarian Girl' zong. "Echt waar, Kris. Ik heb jarenlang gedacht dat hij ‘Librarian Girl’ zong. Tot ik een jaar of 12, 13, of 14 was en dan zag ik ergens dat het eigenlijk ‘Liberian Girl’ was. Heel pijnlijk, maar dat nummer doet me dus denken aan die tijd."