Veerle Baetens schetst straf verhaal over Michael Jackson: “Wij zijn daar buitengevlogen”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen weekend ging ‘Het smelt’ in première, de verfilming van het gelijknamige boek van auteur Lize Spit. Regisseur van dienst is actrice Veerle Baetens, die in een ver verleden schitterde als Sara, de razendpopulaire telenovelle die vanaf morgen heruitgezonden wordt op VTM.

Baetens heeft inmiddels een palmares om u tegen te zeggen en gooide ook internationaal al hoge ogen. Eerder dit jaar viel ze al in de prijzen op het Amerikaans filmfestival.

De actrice koestert warme herinneringen aan de Verenigde Staten. “Toen ik 18 was, was ik een eerste keer in Amerika. Ik was toen vrienden daar gaan bezoeken en zijn we naar Las Vegas geweest”, vertelt Veerle in ‘radio2 weekwatchers’.

Over haar verblijf in Amerika doet Veerle een straffe onthulling. “Wij zijn met een Chevrolet het domein van Neverland opgereden en zijn bijna tot aan het huis van Michael Jackson kunnen rijden”, vertelt Veerle in extase. “Helaas zijn we door een bodyguard opgemerkt. Die man was woest”, lacht Veerle.

Het gevolg laat zich raden. “Wij zijn daar uiteraard meteen buitengevlogen. Stel je voor dat wij tot aan Michaels huis hadden kunnen rijden!”, vertelt Veerle. “Ik was echt een hele grote fan van Michael, ik kuste zelfs zijn poster”, besluit Veerle lachend.