VTM

Marjolein komt met slecht nieuws naar buiten over haar huwelijk met Mike

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Marjolein uit 'Blind Getrouwd' toonde maandagavond voor het eerst twijfels. Zij en Mike waren nochtans tegen volle snelheid aan hun huwelijk begonnen. De twee konden niet van elkaar afblijven in de eerste afleveringen. De motor begon gisteren echter toch wat te sputteren.

"Op reis leer je mekaar écht kennen, hé. Vergis je niet, die honeymoon was heel fijn. Niets moest, alles mocht. Maar daardoor gingen we elkaar wel wat grondiger aftasten. Geloof me, daarvoor was voordien écht nog geen tijd geweest", vertelt Marjolein in een interview met Dag Allemaal.

Roze wolk

Dat leek voor het eerst wrevel bij Marjolein uit te lokken. "Hm, wrevel is te fel uitgedrukt. Ik zou eerder zeggen dat ik even van m'n roze wolk donderde. De eerste euforie was voorbij, hé. Dat is maar normaal, toch? Of onze start té intens was? Misschien. Alles was fantastisch die eerste dag, je bent zó opgelucht dat de druk eindelijk van de ketel is. En ja... Dan is het tijd voor de realiteit."

"Ik sta ook anders in het leven dan Mike. Ik wil genieten van dag tot dag, zonder na te denken over wat er allemaal nog gaat komen. Terwijl Mike me op vakantie al vroeg of ik ernaar uitkijk om te gaan samenwonen... Ja, dan reageer ik inderdaad spontaan met: `Oei, Mike! Laten we maar beginnen met op reis te gaan, hé."

Tijdens de volgende aflevering heeft Marjolein nood aan een moment alleen. "Absoluut. Ik was een leven als vrijgezel gewoon, hé. En dan leef je plots continu samen met iemand die je net hebt leren kennen. Dat is écht niet evident, hoor. Ik zag op tv dat de andere koppels daar óók mee worstelen. Zij lassen dan een momentje voor zichzelf in tijdens hun huweljksreis. Mike en ik hebben dat niet gedaan. Vandaar dat ik bij terugkomst érg verlangde naar tijd voor mezelf."

Fundamenteel

De verschillen komen plots meer en meer naar boven tussen Mike en Marjolein. "Het is een feit: we staan op veel vlakken anders in het leven. Mike is een planner, iemand die constant vooruitkijkt. En ik ben, zoals Mike het noemt, nogal een `go with the flow'-type. Da's toch echt wel een fundamenteel verschil. En zo zijn er nog wel wat kleine dingen. Maar of die belangrijk genoeg zijn voor mij om lang bij stil te staan, da's nog de vraag."