Laura Tesoro vreest voor haar leven: "Die maakt mij kapot!"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews, Medialaan
Laura Tesoro (21) doet het tegenwoordig goed op tv. Ze werd bekend door haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen'. Ze won niet, maar haar coach Koen Wauters hielp wel bij haar carrière, gezien hij écht in haar geloofde. Het gebeurd wel vaker dat degene die niet winnen achteraf bekend worden. Zo was dat ook het geval bij Natalia Druyts toen die meedeed aan 'Idool'.

Intussen doet Laura het ook schitterend als presentatrice van 'Belgium's Got Talent', naast Koen Wauters. Ze is Koen ook heel dankbaar voor de kansen die ze van hem krijgt. "Ik besef dat er in Vlaanderen genoeg mensen zijn die beter kunnen presenteren of zingen dan ik", aldus Laura. 

Tevens doet Laura nu ook mee aan het nieuwe programma 'Boxing Stars' dat straks zal verschijnen op VTM, waarbij Bekende Vlamingen tegen elkaar gaan boksen. En niet zomaar eventjes wat boksen, maar serieus sparren. Zo zijn de deelnemers dan ook al weken- of maandenlang aan het trainen voor de grote dag. 

Kapotmaken

Laura moet het opnemen tegen Bieke Illegems. Een andere vrouwelijke tegenstander had ook Natalia kunnen zijn, want ook zij neemt deel aan het programma. Toch is Laura zeer opgelucht dat ze niet tegen Natalia moet. "Dat zou een oneerlijke strijd geweest zijn. Die maakt mij kapot!" 

Toch staat ze ook niet bepaald te popelen om het tegen Bieke op te gaan nemen. "Pas op, Natalia is een hevige, maar ook een heel lieve, hoor. Ik heb al ondervonden dat je in zo'n boksring jezelf tegenkomt. Iemand op zijn gezicht moeten slaan is toch wel heftig. Ik zie het als een once in a lifetime-ding." Zoals onder andere haar Songfestival-deelname. "Inderdaad. Nog eens meedoen hoeft voor mij niet, want misschien valt dat keihard tegen. Het was zo'n unieke ervaring... Die herinnering wil ik koesteren."