Laura Tesoro doet grappige uitspraak over Koen Wauters: "Als je dat zegt, dat hoort hij absoluut niet graag"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan, Photonews
Laura Tesoro (21) heeft veel te danken aan haar coach van 'The Voice van Vlaanderen' Koen Wauters. Hoewel Laura niet won in het programma, wist Koen haar goed te begeleiden en haar carrière op gang te helpen. Zo stond Laura al op het Eurovisiesongfestival, en presenteert ze nu naast Koen 'Belgium's Got Talent' voor de tweede keer op rij.

Laura Tesoro beseft dat ze op haar jonge leeftijd al veel heeft kunnen verwezenlijken, en dat er velen zijn die hier alleen maar van kunnen dromen. Toch beseft zij maar al te goed dat het even snel weer gedaan kan zijn, en dat ze de kansen met beide handen moet grijpen. 

Perfectionistisch

"Ik ben heel perfectionistisch ingesteld", aldus Laura Tesoro. "Voor mij kan het altijd beter. Maar ik ben ook realistisch. Op zo'n korte tijd kun je geen toppresentatrice worden, zoiets vraagt jaren ervaring. Daar moet ik mezelf soms aan herinneren. Maar ik kan wel al beter relativeren. Dat heeft Koen me geleerd: perfectionistisch zijn is één ding, maar je moet leren om achteraf tevreden te zijn met je prestaties. En dat kan ik nu ook." 

Ook heeft de jonge presentatrice veel steun aan Koen. "Ik kan hem keihard vertrouwen. Mocht er iets fout lopen, dan weet ik dat hij dat opvangt." Dat zorgt uiteraard voor rust bij Laura, die nog steeds onzeker is over zichzelf als presentatrice. Het lijkt dus wel alsof Koen een soort vader is van Laura, maar dat wil hij niet horen. "Koen is eerder een maat met wie het supergoed klikt. Zowel op het werk als privé. Al had Koen inderdaad mijn vader kunnen zijn, maar dat hoort hij niet zo graag. Dan voelt hij zich oud."

Stoppen

Toch beseft ze maar al te goed dat haar geluk ooit kan stoppen, en dat in de wereld van de showbizz alles onzeker is. "Dat zit er ongetwijfeld ooit aan te komen, reden te meer om er nu met de glimlach van te genieten. Ik wil niet te veel stilstaan bij waar ik nog allemaal kan in evolueren. Ik weet dat andere mensen misschien beter kunnen zingen of presenteren, maar ik laat er mijn slaap niet voor. Ik ga uit van mijn eigen kracht." 

Gelukkig heeft ze ook dé remedie om soms aan alle negatieve dingen te ontsnappen, en alles even op een rijtje te zetten. "Ik doe mijn werk graag, dus waarom zou ik niet lachen? Ja, ik ben soms boos of gekwetst en dan zou ik gewoon een hele dag in de zetel willen zitten. Ik ben ook maar een mens. Maar dat waait telkens snel over. Ik ontsnap ook regelmatig even aan het dagelijkse leven door op reis te gaan. Dat zijn momenten van pure ontspanning!"