"Dit is de échte reden waarom Pommeline en Merijn uit elkaar zijn"

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline nam deel als verleidster aan 'Temptation Island' in 2017. Merijn en Lisa, die toen een koppel waren, wilden ook hun relatie op de proef stellen en namen deel aan het programma. Maar later bleek dat hun relatie niet stand kon houden. Merijn viel voor de charmes en de 400cc borsten van Pommeline.

Pommeline had gelukkig ook oprecht gevoelens voor Merijn, waardoor het duo ook na het programma nog samen was. Maar helaas is daar sinds kort een einde aan gekomen. Merijn en Pommeline lieten via Instagram weten dat ze als vrienden uit elkaar gegaan zijn. Maar meer wilden ze er niet over kwijt. "Gelieve onze keuze daarin te respecteren", klonk het langs beide partijen.

Maar al snel ging het de ronde dat Pommeline verliefd is op Fabrizio, haar baas én ook één van de huidige verleiders van 'Temptation Island'. Hij richt er zijn pijlen op Daniëlla, maar of hoe dat gaat aflopen is nog afwachten.

Fabrizio

Pommeline ontkende meteen dat zij en Fabrizio een koppel zijn, maar aan haar plastische chirurge Diana Gabriëls vertelde ze wel dat ze gevoelens voor hem had, toen ze samen naar 'Temptation Island' keken. Ze begon te wenen en zei dat ze het moeilijk had om over Fabrizio iets te zeggen. Achteraf zwierde Diana deze beelden online, waarna Pommeline razend was op Diana. "In tegenstelling tot wat zij beweert, zijn wij géén koppel."

Maar toch is er luid en duidelijk te horen dat ze gevoelens voor hem heeft. "In mijn hart is er op dit moment enkel plaats voor verdriet voor Merijn", zei ze achteraf nog. Ook Merijn zei dat de reden van hun breuk bij Pommeline lag. Dat ze de weg naar huis was kwijtgeraakt en ze even voor zichzelf alles op een rijtje moet zetten. 

Dominant

Toch is er volgens een goede kennis van Pommeline nog een andere reden waarom ze uit elkaar zouden zijn. "Het is niet onlogisch dat aan de relatie van Pommeline en Merijn een einde is gekomen. Pommeline was zichzelf verloren. Vroeger was ze een echte lachebek, maar onder invloed van Merijn werd ze stil. Ze mocht niets van hem. Merijn is erg dominant in een relatie. Ook zijn ex Lisa vond hem te bezitterig en te bazig, heb ik vernomen."

Maar wat is de mening van de bron over het feit dat ze nu wel of niet samen is met Fabrizio? "Fabrizio staat bekend als playboy, het lijkt me sterk dat hier een duurzame relatie uit groeit. Er zijn gevoelens tussen hem en Pommeline, ja. En het kan best dat er al het een en het ander is gebeurd... Maar je kan hen geen koppel noemen. Pommeline spreekt de waarheid: ze is in feite single."