Voor deze foto's van Fabrizio uit 'Temptation Island' blijft geen enkele vrouw ongevoelig

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
De laatste tijd is er veel nieuws rond Fabrizio. Niet alleen door zijn deelname aan Temptation Island, maar ook doordat de relatie van Pommeline en Merijn misschien wel door hem op de klippen liep. Niet dat hij er een stokje voor heeft gestoken, maar wel omdat Pommeline verliefd is op Fabrizio.

Zelf ontkent Pommeline in alle talen dat ze een relatie heeft met Fabrizio. "In mijn hart is er enkel plaats voor verdriet voor Merijn", zei ze onlangs. En goed, ze heeft misschien geen échte relatie met de verleider van Temptation Island, maar in haar hart is zeker ook plaats voor verliefdheid voor Fabrizio. Althans, dat bekende ze toch zelf aan haar plastische chirurge Diana Gabriëls. 

Daniëlle

In Temptation Island heeft Fabrizio zijn pijlen gericht op Daniëlle, die een relatie heeft met Mezdi. Maar na het laatste kampvuur lijkt het erop dat aan die relatie een einde is gekomen. "Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent, Mezdi", waren de harde woorden van de blondine. 

Maar Fabrizio wist de laatste aflevering toch niet met de juiste woorden af te komen bij Daniëlle. Toen Daniëlle huilend terug was gekomen van de eerste beelden van het kampvuur, probeerde Fabrizio alleen maar te zeggen dat Daniëlle Mezdi moest loslaten. "Ik hoop dat je na vandaag geen enkele traan meer laat voor die jongen, want hij is het niet waard. Ik dacht echt dat je terug zou komen met goede beelden van hem. Hij heeft niet gewacht op beelden van je. Hij had letterlijk schijt aan je." Waarop Daniëlle zegt: "Ja, wrijf het erin."

Hij gebruikt dus niet echt de juiste woorden, maar aan de camera kan hij zichzelf beter uitdrukken. "Ik kan heel goed begrijpen hoe ze zich voelt. Als je een vrouw met zo'n gebrek aan respect kan behandelen, nadat je al een tweede kans hebt gekregen, en dan niet eens kan wachten op een eerste kampvuur om beelden te zien, dan ben je een kind in mijn ogen."

Mister Grey

Maar hoe het verder tussen hen gaat aflopen, zullen we dus nog moeten zien in de volgende afleveringen. Wat ons vooral was opgevallen op het Instagram-account van de verleider, is dat hij daar wel zeer sexy foto's van zichzelf heeft gedeeld. In verschillende stijlen uiteraard, maar de foto's die de meeste vrouwen misschien wel weten aan te spreken, zijn degene in Mister Grey-stijl (van Fifty Shades). Want oh ja, bij deze heeft Fabrizio echt bewezen dat hij er net zo kan uitzien als Mister Grey.