VTM

Lindsay openhartig na haar bevalling: "Die mensen hebben mij veel pijn gedaan"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay De Bolle (39) staat binnenkort weer op de planken. Ze is één van de gasten die de Nederlandse zanger Jan Smit uitnodigde in het Sportpaleis. Een uitnodiging die de zangeres niet kon weigeren.

Lindsay is overigens nog steeds in zwangerschapsverlof. Ze werd eind vorig jaar mama van een dochtertje, dat luistert naar de naam Lisa-Marie. “Toen ik vier maanden in verwachting was, lag de naam al vast. En verwijst haar naam naar iemand specifiek? Een klein beetje wel. meter heet Marie-Louise en die van Kris Maria. Dat vonden we wel tof”, verklaart Lindsay in Dag Allemaal. 

“In het begin zeiden familie en vrienden dat ze op de papa leek. Maar ik zit er ook voor iets tussen, want nu ze wat ronder is, hoor ik vooral dat ze op mij lijkt. Da's ook niet netjes. O, maar dan speelt fierheid op, hoor.”Natuurlijke wijze
Lindsay en haar man Kris droomden al lang over een kindje. “We hoopten dat het op de natuurlijke wijze kon. Maar toen dat niet ging, hebben we hulp moeten zoeken. Eerst hebben we kunstmatige inseminatie geprobeerd, zonder succes. De stap naar ivf was toch groot: met de inseminatie was ik al zeven kilo bijgekomen. Mensen zien dat, zeker wanneer je op een podium staat. Ik kreeg vragen als `Ah, zijt ge zwanger?' Dat deed pijn.”

Helderziende
Christoff, de broer van Lindsay, laat zich bijstaan door een helderziende. “Dat is Rita”, vult Lindsay aan. “Bij mij is dat niet zo obsessief, maar ik vond steun bij haar, ja. Rita heeft me altijd gezegd dat ik erin moest blijven geloven. `Ik zie je met een kinderkoets rijden, je gaat kindjes hebben', vertelde ze.

"Dat gaf me weer moed. En tijdens een kerstconcert in 2016 zei ze me dat het voor het jaar nadien zou zijn. Lisa-Marie was uitgerekend voor 6 januari, maar twee dagen voor de bevalling heeft Rita me nog gezegd dat ze wel degelijk in 2017 geboren zou worden. Op 19 december ben ik bevallen. Dat is toch ongelofelijk?”