Lindsay houdt hart vast voor dochtertje: “Ben ik zo bang voor”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews
Afbeelding bron: Instagram

Lindsay De Bolle heeft samen met Kris Bloemen een dochtertje van tweeënhalf. Lisa-Marie gaat vandaag dan ook voor de eerste keer naar de kleuterklas.

Linsday zelf heeft geen goede herinneringen aan haar schoolcarrière. “Elke eerste september van het jaar voel ik me slecht, omdat ik denk aan al die kinderen die naar school moéten. Nu Lisa-Marie daarbij hoort, heb ik helemaal een dubbel gevoel. Voor mij was naar school gaan geen pretje, ik deed dat gewoon niet graag”, vertelt ze in Story.

“Als ik midden augustus reclame zag voor schoolspullen, sprongen de tranen in mijn ogen. Ik liep ook weg van school. Als mama me daar afzette, was ik soms voor haar terug thuis.” Met goede punten halen was Lindsay al helemaal niet bezig. “De helft vond ik goed genoeg.”

De zangeres was dolgelukkig toen ze school op haar achttiende achter zich kon laten, maar nu houdt ze haar hart vast voor haar eigen dochter. “Ik ben zo bang dat Lisa-Marie ook niet graag naar school zal gaan … Het is wel goed gekomen met mij, maar ik hoop dat zij wat beter zal studeren. Ze mag later doen wat ze zelf graag wil, maar een diploma is toch belangrijk.”