VTM

Onrust bij ‘De Buurtpolitie’ gaat verder: Andy Peelman en VTM reageren verbazingwekkend

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is momenteel erg onrustig bij ‘De Buurtpolitie’. Niet dat er één of andere crimineel op de loop is, sommige acteurs hebben minder draaidagen en kunnen daar niet om lachen.

VTM zou het productiehuis Zodiak Belgium de opdracht hebben gegeven om Andy Peelman (die de rol speelt van Koen Baetens) op te laten duiken in elke aflevering. Dat is bij zijn collega’s in het verkeerde keelgat geschoten want daardoor komen zij minder aan bod, met minder draaidagen tot gevolg.

Andy Peelman is verrast wanneer hij het nieuws hoort. “Misschien ben ik naïef, maar van enige jaloezie of afgunst heb ik echt nog nooit iets gemerkt”, zegt Andy in Dag Allemaal. “Ik hou mij dan ook niet bezig met het aantal draaidagen dat ik in vergelijking met mijn collega's heb. Dat ik tegenwoordig elke dag in `De Buurtpolitie' zit? Geen idee, ik vergelijk heel weinig omdat ik gewoon geen tijd heb. Maar als er iets scheelt, mogen mijn collega's dat altijd tegen mij zeggen.”

En ook bij VTM begrijpt men niet waarom er nu plots al die heisa is ontstaan. Volgens hen hebben ze ook helemaal niet gevraagd om het draaischema om te gooien. “Die draaischema’s zijn al jaren hetzelfde”, luidt het. “Wij hebben echt niet gevraagd om die nu plots te gaan veranderen. Wij begrijpen dan ook niet vanwaar dit allemaal komt.”

Het zou in ieder geval niet onlogisch zijn dat men bij VTM wil dat Andy Peelman meer opduikt. De acteur is intussen bijzonder populair geworden bij het grote publiek. Hij duikt binnenkort ook op in het VTM-programma ‘Boxing Stars’, waar bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in de ring.