El Ghanassy reageert voor het eerst op celstraf van 6 maanden

door: Redactie
Yassine El Ghanassy werd woensdagnamiddag in de Brugse politierechtbank veroordeeld tot een celstraf van zes maanden en een rijverbod van twee jaar. De speler van FC Nantes maakt zich al vijftien keer schuldig aan overtredingen in het verkeer en daarom volgde er nu een zware straf. Nu reageerde El Ghanassy voor het eerst op de veroordeling.

De 27-jarige vleugelaanvaller is hoegenaamd niet van plan om in de cel te gaan zitten. “Die veroordeling is er gekomen na een boete van 57 euro, die morgen (donderdag, nvdr.) betaald wordt. Ik ga niet naar de gevangenis. Hoe is zoiets ook mogelijk voor verkeersovertredingen?”, bijt El Ghanassy in La Dernière Heure flink van zich af.

"Ik ben geen moordenaar"

“Als ik echt naar de gevangenis had gemoeten, dan waren ze me wel al komen halen, denk ik. Voor zover ik weet ben ik geen moordenaar of een landloper, hé! De rechtbank wil me vooral intimideren door dit aan te kondigen. Terwijl ik nu de waarheid wil verkondigen.”

Ondanks het feit dat de politierechter zes maanden celstraf eiste voor El Ghanassy, was die niet bang. “Ik heb me geen moment zorgen gemaakt, maar al mijn familieleden belden me op om erachter te komen wat er precies aan de hand was”, besluit de gewezen speler van onder meer AA Gent en KV Oostende.