Triest verhaal: Angélique blijft wanhopig zoeken naar haar man, maar er komt weinig hulp

door: BVDO
Ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Photonews

Frédéric, de man van Angélique, werd afgelopen dinsdag door het water meegesleurd. De vrouw blijft wanhopig zoeken naar haar man.

Dinsdag wilden Frédéric en Angélique met hun honden gaan wandelen. Omdat de dieren niet goed te been zijn hadden ze een hondenwagen gekocht. Het wagentje had geen remmen en toen de man de honden erin wilde zetten reed het vanzelf weg en verdween het in de Samber.

De man rende het wagentje achterna, sprong in het water, maar ging enkele meters verder kopje onder. Sindsdien is er geen spoor meer van de man. De vrouw heeft op Facebook een groep opgericht ‘Recherche Fred Sambre’. Die telt ondertussen meer dan 600 leden.

“Aarzel niet om de oevers van de Samber in de gaten te houden als je toevallig voorbijwandelt. We hebben echt mensen nodig die zich inzetten, al is het maar voor 1 uur, het zou enorm veel voor ons betekenen”, schreef ze zondagnacht nog.

De vrouw hoopt dat nog steeds om haar man terug te vinden. Zaterdag werd er een wandeling langs het water georganiseerd, maar er daagde maar heel weinig volk op. Omdat er geen interesse om te helpen is, zijn er geen verdere zoektochten gepland.