Jonge moeder en 5-jarig dochtertje doodgereden: "74-jarige bestuurster was onder invloed"

door: STS
Slachtoffers
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/linnea-harrison-and-destiny-harrison

Een jonge moeder en haar dochtertje zijn om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Ze werden aangereden door een bestuurster die onder invloed verkeerde.

Het ongeval deed zich voor in het Engelse Plymouth. De 25-jarige Destiny en haar 5-jarige dochtertje Linnea liepen fatale verwondingen op toen ze zondagochtend een wandeling maakten en daarbij aangereden werden door een wagen.

"De politie zegt dat een 74-jarige vrouw werd gearresteerd op verdenking van het veroorzaken van een dodelijk ongeval door roekeloos rijgedrag, en op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol of drugs", meldt The Sun. De vrouw werd in hechtenis genomen.

De broer van het volwassen slachtoffer richtte een geldinzamelingsactie op via GoFundMe. "Ik probeer zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de begrafenissen van mijn zus en mijn nichtje, die beiden helaas het leven lieten bij een ongeval. Onze familie heeft niet veel geld, net genoeg om rond te komen. En nu weten we niet hoe we deze prachtige personen het afscheid kunnen geven dat ze verdienen."