Nieuwe klap voor ouders van Maddie: "Waar is het fatsoen?"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De ouders van het verdwenen meisje Maddie McCann hebben een nieuwe klap te verwerken gekregen.

Een Britse hamburgerzaak heeft ter gelegenheid van Moederdag een advertentie gemaakt rond de vermiste Maddie, en dat valt niet in de smaak bij de bevolking.

"Met zo'n goede hamburgers laat je je kinderen alleen. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Gelukkige Moederdag", luidt de reclameslogan van de zaak, die gepaard ging met een foto van Maddie, haar moeder en een man die wegloopt met een kind.

De reclameautoriteiten hebben sociale mediaplatformen gevraagd om de advertentie te verwijderen nadat er klachten waren binnengekomen, meldt The Mirror.

"Wat voor zieke, gestoorde, rare klootzakken denken dat dit de manier is om hamburgers te verkopen? Worden fatsoen, empathie & menselijkheid niet meer verwacht? Verachtelijk", klinkt een reactie op Twitter.

"Ongeacht iemands mening over de zaak: dit is diep beledigend en verontrustend. Als ik bij hen in dienst was, zou ik ontslag nemen en een andere baan zoeken", schrijft een andere gebruiker.

"Ze hebben misschien nu wel de publiciteit die ze wilden, maar ik zal nooit een van hun producten kopen", laat een ander weten.