Moordmysterie één van de populairste series ooit op Netflix: "Waanzinnig geweldig!"

door: WVDS
Fool Me Once Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Fool Me Once, een mysterieus moordmysterie, domineerde de Netflix top 10-lijsten gedurende meerdere weken. Met zijn 8e verfilming voor Netflix, is de bestsellerauteur Harlan Coben erin geslaagd om met zijn serie zelfs toe te treden tot de zeer selecte groep van wereldwijd meest populaire series ooit.

 

Gigantische fanbase brengt Fool Me Once naar lijst van beste series ooit op Netflix!

De serie schittert op de 7e plaats in de ranglijst, met een totaal van 96,8 miljoen views staat Fool Me Once tussen de beste series aller tijden.

De hype rond deze reeks is tegenwoordig enigszins verminderd, maar als je de reeks nog niet hebt gezien, is het echt een aanrader, volgens Netflix-kijkers. Heel wat andere verfilmingen van Harlan Coben kwamen door Fool Me Once opnieuw in de spotlights te staan: Safe, Stay Close, The Stranger, ....

"Het is weer geniaal, zoals alle series en boeken van Harlan Coben” of "Door deze serie ben ik geïnteresseerd geraakt in de boeken van Harlan Coben”, reageren kijkers online.

Het verhaal volgt Maya Stern, gespeeld door Michelle Keegan die worstelt met de moord op haar echtgenoot Joe, vertolkt door Richard Armitage, een acteur die ook in andere verfilmingen van Harlan Coben al te zien was. 

Echter, wanneer Maya een nanny-cam installeert om op haar jonge dochter te letten, ziet ze plotseling een man op de camera, haar man Joe, die verondersteld wordt dood te zijn.

Tegelijkertijd proberen de neef en nicht van Maya de waarheid over de moord op hun moeder enkele maanden eerder te ontdekken. Er worden een reeks familiegeheimen onthuld, en het wordt duidelijk dat deze twee zaken  met elkaar verband houden.

Kijkers zijn omver geblazen door het einde: "Het hield me aan het gissen.... geweldige serie", "Het was waanzinnig geweldig!", “Dit was zo goed! Ik had het einde nooit verwacht!”

Fool Me Once zit vol met diepe familiegeheimen en plotwendingen die het verhaal een echt onverwachte wending geven. Het verrassende einde is ook zeer onvoorspelbaar. Dit is absoluut een serie die je gezien moet hebben!

Tags tv-serie