Kijkers aangegrepen door heftige bingetopper op Netflix: “Intens, triest, soms grof en confronterend”

door: WVDS
Boy Swallows Universe Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix bracht eind januari een fascinerende miniserie uit, die twee jonge acteurs in de spotlights zette. Zij wisten de harten van miljoenen kijkers te raken tot het diepste van hun ziel.

 

“Wat een topserie.Ik heb ze in één keer uitgekeken.Dat ze die kleine Eli maar een filmprijs geven, voor zijn fenomenale vertolking van het hoofdpersonage." Zo omschrijft een kijker haar gevoel na het bekijken van de serie op Netflix.

Boy Swallows Universe, de serie die wekenlang in de Netflix top 10 stond, valt op in het aanbod van Netflix door zijn uitgesproken karakters en buitengewone acteerprestaties. Daarom willen wij deze indrukwekkende reeks opnieuw onder julie aandacht brengen.

Boy Swallows Universe is een bewerking van de iconische Australische roman van Trent Dalton. Het vertelt het verhaal van Eli Bell, gespeeld door Felix Cameron, een jongen die opgroeit in een zeer kwetsbaar gezin en omgeving.

Zijn vader (Simon Baker) is er nauwelijks en zijn grote broer Gus (Lee Tiger Halley) weigert te praten. Met een ex-verslaafde moeder (Phoebe Tonkin), een stiefvader (Travis Fimmel) die heroïne verkoopt en een beruchte crimineel als babysitter, is Eli's leven allesbehalve alledaags.

Ondanks deze uitdagingen streeft Eli Bell ernaar om te begrijpen wat het betekent om een goede man te zijn en kan je niet anders dan onder de indruk zijn van zijn persoonlijkheid.

Zijn onstuitbare nieuwsgierigheid en het dappere streven om het leven van zijn familie te verbeteren, vormen een voortdurende inspiratie. Maar het leven stelt hem en zijn broer voor grote uitdagingen, en er zijn veel hindernissen te overwinnen.

Kijkers zijn vol lof over deze reeks met 7 afleveringen: “Zit aan aflevering 5 van de miniserie.... Intens, triest, soms grappig, soms grof en confronterend. Aanrader om te kijken” of “Als moeder en mens vind ik het heftig, maar ik blijf kijken".

Tags tv-serie