Nieuwste Spaanse thriller op Netflix zorgt voor dolenthousiaste kijkers: "In 1x uitgekeken, goeie serie"

door: WVDS
clanes, Gangs of Galicia, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix lanceerde op 21 juni een gloednieuwe Spaanse misdaadreeks voor zijn abonnees. En die stormt direct binnen op de tweede plaats in de top 10 van Netflix België.

De spanning loopt hoog op in de Spaanse thriller Gangs of Galicia, ook bekend als Clanes, bedacht en geschreven door Jorge Guerricaechevarría, en geregisseerd door Roger Gual.

Amper enkele dagen op Netflix en kijkers genieten van Spaanse nieuwkomer

Kijkers zijn na die paar dagen al dolenthousiast. "In 1x uitgekeken, goeie serie", "Top spannend", "Gangs of Galicia was geweldig. Net gekeken", "Complex en spannend".

In de serie Gangs of Galicia schittert Clara Lago als Ana, een advocate uit Madrid die naar Galicië, Spanje, verhuist om een rekening te vereffenen. Na de moord op haar vader ontdekte ze namelijk dat hij een dubbelleven leidde.

Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, verhuist Ana naar Cambados. Daar toegekomen ontmoet ze Daniel, de zoon van een beruchte drugsdealerfamilie.

Daniel is charmant en avontuurlijk, en wil dat Ana zijn advocate wordt in de rechtbank... en misschien kan hij Ana naar de waarheid over haar vader leiden.

Gangs of Galicia belooft veel spanning, mysterie en natuurlijk drama en liefde. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om het grote publiek aan te trekken.

Tags