Ouders van vermiste Natacha krijgen vreselijke tip

door: STS
Natacha de Crombrugghe
Afbeelding bron: Facebook.com/natachacolca

Wat is er gebeurd met de vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe? Haar ouders verkeren in grote onzekerheid.

De jonge vrouw, afkomstig uit Linkebeek, vertrok op 1 januari op reis naar het Zuid-Amerikaanse Peru. Sinds 24 januari is ze vermist.

Er werden nadien nog spullen van haar teruggevonden in een hostel, maar van de 28-jarige Natacha zelf ontbreekt elk spoor. Zoekacties in de buurt van de Colca canyon leverden niets op.

Haar ouders krijgen intussen de meest vreemde tips binnen. "Deze week belde een vrouw die vermoedde dat Natacha in handen kon zijn van sjamanen, die haar ritueel gingen offeren", vertelt haar moeder in De Morgen.

"Hoe langer dit duurt, hoe meer vreemde theorieën er op ons afkomen. Toch blijf ik luisteren, in de hoop dat er een of ander element opduikt waar we mee verder zouden kunnen."

De ouders hebben ook de Facebookpagina 'Looking for Natacha' opgericht, in de hoop dat iemand hen een bruikbare tip kan geven over hun dochter.

Natacha de Crombrugghe
Afbeelding bron: Facebook.com/natachacolca

Opsporingsbericht

In de zoektocht naar Natacha werd ook een opsporingsbericht verspreid, dat ook in het Engels en in het Spaans vertaald werd.

"Natacha is 1m65 lang en mager. Ze heeft lang bruin golvend haar en draagt soms een bril. Ze heeft een zwart/turquoise rugzak bij zich. Het is mogelijk dat ze een zwarte jas met kap, wandelkledij en baskets draagt."