Stiefdochter Jean-Pierre Van Rossem walgt er nog van: "Met zijn tong"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De stiefdochter van wijlen Jean-Pierre Van Rossem beschuldigt hem van seksueel overschrijdend gedrag. In de docu-reeks 'Van Rossem' luchtte ze haar hart.

In de docu zegt stiefdochter Samantha Buelinckx: "Ik was een doorsnee kind, dat graag naar school ging, graag speelde, gelukkig was en altijd lachte. Sinds Jean-Pierre en mijn mama samen waren, kon ik niet meer zo lachen eigenlijk."

"Mijn mama was alleen met mijn broertje en kon niet weg. En Jean-Pierre wou iets gaan eten. Hij vroeg mij: 'Sammy, wil je mee gaan eten?', dus zijn we samen een spaghetti gaan eten."

"We komen weer in de lift, en in één keer geeft hij mij een kus, dus ik dacht: 'Hij gaat mij een kus geven op mijn kaak, ofzo...' Maar plat op mijn mond."

"Hij probeerde ook zijn tong in mijn mond te steken. Hij zei: 'Ja, ik zie in jou wat ik nooit gekend heb in je mama'."

"Ik vertelde dit niet direct aan mijn mama. De dag erna heb ik haar wel gezegd: 'Mama, Jean-Pierre heeft mij gekust'. Ze geloofde mij niet."

Ook Nicolas "Piki" Van Rossem, een zoon van Jean-Pierre, gelooft het verhaal niet. "Nee. En zich vergrijpen aan minderjarigen, nee, dat geloof ik totaal niet."

"Mijn mama heeft Jean-Pierre geconfronteerd en hij zei: 'Nee, het is niet waar', vertelt Buelinckx verder. "Op dat moment heb ik mijn excuses moeten aanbieden aan Jean-Pierre en zeggen aan mijn mama dat het niet waar was. Of ik mocht mijn mama niet meer zien."

Lees ook: Stiefdochter onthult alles over Jean-Pierre Van Rossem: "Ik was toen 13 of 14 jaar..."